Fax laser Canon i-SENSYS L410, A4

nici unul
Fax Canon L410, dimensiune A4, viteza listare: 25ppm, viteza modem: 33,6 kbps ( Super G3 ), rezolutie: 600x600dpi, memorie 128 MB, memorie fax 512 pagini, alimentare hartie 150 coli, DADF 50 coli, mod economie toner, rezolutie copiere 600x600dpi, copii multiple pana la 99, volum lunar: max 10000 pagini, display LCD 5 linii, receptor integrat, interfata: USB 2.0, consumabil: CRG728
3.099,53 RON
în stoc
SKU
CH6356B008AA

Livrare standard. detalii »

Contacteaza-ne - 0374.494.990 / 0758.596.061

Livrare in 24 ore

Solutii de plata. detalii »

Garantie: 24 luni (persoane fizice) / 12 luni (persoane juridice)

Livrare rapida

prin Fan Courier

Plata online

cu cardul

Gama variata

de produse

Deschidere colet

la livrare

Drept de retur

in 14 zile

Asistenta Online

gratuit

Canon i-SENSYS FAX-L410

Cel mai rapid fax laser cu alimentator duplex automat ADF din domeniu este ideal pentru o utilizare zilnica solicitanta

Acest aparat fax laser Super G3 compact si robust, cu afisaj LCD mare, functionare rapida si alimentator duplex automat (ADF) este ideal pentru utilizarea de zi cu zi in orice afacere.

Beneficii
Aparat fax robust, compact Super G3
Memorie mare de 512 pagini*
Operatie fax rapida cu 39 taste de apelare one-touch si 200 pozitii de apelare codate
Imprimare, copiere si trimitere fax automata fata-verso
Viteza mare de copiere si imprimare laser: 25 ppm
Echipament deosebit de eficient energetic

Specificatii detaliate


Fax rapid
Acest aparat fax, imprimanta si copiator laser de mare viteza are un design robust, ideal pentru sarcinile zilnice dintr-un birou solicitant. Productivitatea este stimulata de timpul redus de asteptare al documentelor la fax. Se pot primi rapid mai multe faxuri, fara blocarea liniei telefonice, economisindu-se astfel si mai mult timp, iar viteza mare de transmisie reduce semnificativ costurile cu telefonul.

Productivitate mai mare, operatii fax fara probleme
Nu va faceti griji daca faxul dvs. ajunge sau nu la destinatie, daca se epuizeaza hartia sau tonerul atunci cand nu sunteti la birou, fiindca Dorado va stoca faxurile in memoria sa de 512 pagini*. Pentru mai mult confort, puteti scana faxurile in memorie pentru a le trimite ulterior. Acces dublu inseamna ca aceasta operatie se poate face in timp ce se primesc faxuri. Tehnologia Canon unica de imagine de inalta calitate, cu 256 tonuri de gri, asigura detalii mai clare pentru fax, chiar daca textul se combina cu grafice sau fotografii.

Eficienta sporita
Dorado simplifica utilizarea cu ajutorul afisajului sau LCD mare si intuitiv. Trimiterea faxurilor se realizeaza mai rapid cu cele 39 de taste de apelare one-touch si cele 200 de pozitii de apelare codate care stocheaza numerele utilizate frecvent, pentru a nu le tasta de fiecare data. Capacitatea de 250 de foi de hartie reduce timpul de realimentare a casetei. Cu receptorul din dotarea standard, se pot primi apeluri vocale si trimite manual faxuri pe aceeasi linie telefonica, functie utila daca trebuie sa-l apelati mai intai pe destinatarul faxului.

Utilizati mai putina hartie si reduceti timpul alocat

Imprimarea automata fata-verso reduce costurile prin reducerea cantitatii de hartie utilizate. Alimentatorul de documente duplex automat (DADF) usureaza copierea si trimiterea prin fax a documentelor fata-verso, deoarece acestea se pot scana intr-o singura operatie.

Imprimare laser rapida
Utilizati Dorado, cu viteza sa mare de imprimare laser si de copiere, de 25 ppm, ca imprimata laser suplimentara pentru grupul dvs. de lucru. Nu mai trebuie sa asteptati pentru a imprima, copia sau primi faxuri, deoarece functia Quick First-Print din modul inactiv arata ca nu exista timp de incalzire din standby.

Echipament deosebit de eficient energetic
Economisiti energie electrica si reduceti costurile gratie caracteristicilor durabile ale Dorado. Este certificat Energy Star si consuma doar 1,4 W in modul inactiv. Cartusele multifunctionale - care combina tonerul, tamburul si unitatile de curatare pentru a reduce exigentele de intretinere si a spori fiabilitatea - reduc consumabilele necesare si sunt usor de reciclat.

Mai multe informații
Greutate 1 kg
Tehnologie Laser
Brand Canon
Culoare Argintiu
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account