Fax laser Canon L150, A4

nici unul
Fax Canon L150, dimensiune A4, viteza listare: 18ppm, viteza modem: 33,6 kbps ( Super G3 ), rezolutie: 200x400dpi, memorie 64 MB, memorie fax 512 pagini, alimentare hartie 150 coli, mod economie toner, rezolutie copiere 600x600dpi, copii multiple pana la 99, volum lunar: max 8000 pagini, display LCD 5 linii, interfata: USB 2.0, consumabil : CRG728, optional: receptor Tel6KIT.
1.203,59 RON
Fara stoc astazi
SKU
CH5258B016AA

Livrare standard. detalii »

Contacteaza-ne - 0374.494.990 / 0758.596.061

Solutii de plata. detalii »

Garantie: 24 luni (persoane fizice) / 12 luni (persoane juridice)

Livrare rapida

prin Fan Courier

Plata online

cu cardul

Gama variata

de produse

Deschidere colet

la livrare

Drept de retur

in 14 zile

Asistenta Online

gratuit

Canon i-SENSYS FAX-L150

Faxul laser, elegant, compact si usor de utilizat

Un fax elegant si compact, usor de utilizat si intretinut. Asigurand performanta privind productivitatea si fiabilitatea, cu numeroase functii fax profesionale, acesta este o solutie ideala pentru companiile mici si mijlocii.

Beneficii

Fax Super G3 compact si elegant
Memorie fax de 512 de pagini* pentru transmitere si primire
15 apelari 'one-touch' si 100 de apelari rapide codate
Alimentator automat de documente pentru 30 de pagini
Afisaj LCD intuitiv, usor de utilizat
Cartus multifunctional
Eficienta energetica

Specificatii detaliate


Fax rapid si economic
Reduceti costurile de comunicare la minimum cu acest fax Super G3, care transmite documente in nu mai mult de 3 secunde per pagina*. Deoarece faxurile pot fi trimise si primite in cel mai scurt timp posibil, linia telefonica este eliberata.


Eficienta mai mare
O memorie de 512 pagini* stocheaza in deplina siguranta toate documentele primite pentru imprimarea ulterioara a faxurilor daca hartia sau tonerul se epuizeaza brusc. Documentele mai lungi pot fi, de asemenea, scanate in memorie pentru a fi trimise automat, economisind timpul de transmisie si costurile faxului.

Operare simpla si rapida
Apelarea nu ar putea fi mai simpla, chiar si pentru utilizatorii neexperimentati, cu toate numerele apelate frecvent accesate de catre 15 apelari 'one-touch' si 100 de apelari rapide codate. Afisajul LCD clar, intuitiv, cu 5 linii, face faxul deosebit de usor de utilizat.

Un plus de productivitate
Datorita alimentatorului automat de documente pentru 30 de pagini, utilizatorii pot trimite prin fax sau copia documente lungi cu usurinta, intr-o singura operatie, fara a fi nevoie sa introduca pe rand cate o pagina. De asemenea, o tava pentru hartie cu o capacitate de 150 de coli economiseste timp la realimentarea cu hartie.

Imprimare si copiere rapide
Utilizati acest fax ca imprimanta laser cu o productivitate de 18 pagini pe minut prin conexiune USB. Cu tehnologia Quick First Print, timpul de incalzire la iesirea din modul inactiv este foarte scurt. Puteti, se asemenea, copia documente la viteza de 11,8 pagini pe minut.

Intretinere simpla
i-SENSYS FAX-L150 are un cartus multifunctional rentabil, care contine tonerul, cilindrul si toate componentele esentiale. Nu trebuie decat sa inlocuiti cartusul in cateva secunde fara mizerie sau stres. Utilizati un cartus original Canon si puteti fi siguri ca veti obtine intotdeauna rezultate de calitate superioara

Eficienta energetica exceptionala
Acest fax ecologic ofera eficienta energetica de prima clasa, consumand doar 1,5 W in modul inactiv.

Mai multe informații
Greutate 1 kg
Tehnologie Laser
Brand Canon
Culoare Argintiu
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account