Fax laser Canon L170, A4

nici unul
Fax Canon L170, dimensiune A4, viteza listare: 18ppm, viteza modem: 33,6 kbps ( Super G3 ), rezolutie: 600x600dpi, memorie 64 MB, memorie fax 512 pagini, alimentare hartie 150 coli, ADF 30 coli, mod economie toner, rezolutie copiere 600x600dpi, copii multiple pana la 99, volum lunar: max 8000 pagini, display LCD 5 linii, receptor integrat, interfata: USB 2.0, consumabil : CRG728
1.562,33 RON
în stoc
SKU
CH5258B014AA

Livrare standard. detalii »

Contacteaza-ne - 0374.494.990 / 0758.596.061

Livrare in 24 ore

Solutii de plata. detalii »

Garantie: 24 luni (persoane fizice) / 12 luni (persoane juridice)

Livrare rapida

prin Fan Courier

Plata online

cu cardul

Gama variata

de produse

Deschidere colet

la livrare

Drept de retur

in 14 zile

Asistenta Online

gratuit

Canon i-SENSYS FAX-L170

Faxul laser compact, elegant si usor de utilizat

Acest fax compact Super G3 se utilizeaza si se intretine fara efort. Oferind eficienta energetica deosebita impreuna cu o gama de functii fax profesionale, este solutia ideala pentru companii mici si mijlocii.

Beneficii


Fax Super G3 compact si elegant
Memorie fax de 512 de pagini* pentru transmitere si primire
30 'one-touch' si 100 de apelari rapide codate
Alimentator automat de documente pentru 30 de pagini
Afisaj LCD intuitiv, usor de utilizat
Cartus multifunctional
Eficienta energetica
Receptor integrat

Specificatii detaliate


Trimitere de faxuri eficienta si rapida
Acest fax Super 3G va poate reduce la minimum costurile de comunicare. Transmite documente in 3 secunde per pagina*. Pentru ca faxurile sunt trimise si primite in cel mai scurt timp posibil, linia telefonica este eliberata.

Fax fara efort
Daca hartia sau tonerul se epuizeaza brusc, memoria de 512 pagini* stocheaza in deplina siguranta toate documentele primite, astfel ca puteti imprima faxurile mai tarziu. Pentru operare mai usoara, documentele mai lungi pot fi scanate in memorie si trimise automat, economisind timp si bani.

Apelare simpla si rapida
Chiar si utilizatorii neexperimentati vor considera ca i-SENSYS FAX-L170 este usor de utilizat. Apelarea nu poate fi mai simpla datorita celor 30 de apelari 'one-touch' si 100 de apelari rapide codate pentru stocarea numerelor obisnuite. Afisajul LCD clar, intuitiv, face faxul deosebit de usor de utilizat.

Imprimare si copiere rapide
Utilizati acest fax ca imprimanta laser cu o productivitate de 18 pagini pe minut, prin conexiunea USB. Cu tehnologia Quick First Print, timpul de incalzire la iesirea din modul inactiv este foarte scurt. De asemenea, puteti copia documente la viteza de 11,8 pagini pe minut.

Intretinere minima
Cartusul multifunctional al i-SENSYS FAX-L170, care contine tonerul, cilindrul si toate componentele esentiale, poate fi inlocuit in cateva secunde. Fara mizerie si fara stres, si utilizand un cartus original Canon, puteti fi siguri ca veti obtine intotdeauna rezultate de calitate superioara.

Eficienta energetica de varf
Acest fax ecologic ofera eficienta energetica de prima clasa, consumand doar 1,5 W in modul inactiv.

Receptor integrat
i-SENSYS FAX-L170 are un receptor pentru efectuarea si preluarea de apeluri, cu comutare automata Fax/Tel intre faxuri si apeluri vocale.

Mai multe informații
Greutate 1 kg
Tehnologie Laser
Brand Canon
Culoare Argintiu
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account