NVR Hikvision DS-7716NI-E4/16P, pana la 16 canale

nici unul
Hikvision NVR DS-7716NI-E4/16P, 100Mbps Bit Rate Input Max(up to16-chIPvideo), 4 SATA Interfaces, 16 independent PoE network interfa ces,alarmI/O: 16/4, 1.5U case,19"
1.344,15 RON
Fara stoc astazi
SKU
DS-7716NI-E4/16P

Livrare standard. detalii »

Contacteaza-ne - 0374.494.990 / 0758.596.061

Solutii de plata. detalii »

Garantie: 24 luni (persoane fizice) / 12 luni (persoane juridice)

Livrare rapida

prin Fan Courier

Plata online

cu cardul

Gama variata

de produse

Deschidere colet

la livrare

Drept de retur

in 14 zile

Asistenta Online

gratuit

HDMI Hight Definition Multimedia Interface ofera posibilitatea conectarii unui ecran/televizor HD pentru redarea imaginilor la o claritate sporita. Prin intermediul unei conexiuni HDMI, semnalul video este transmis in format digital pentru o imagine cat mai clara.

Full HD

Nu lasa nici un detaliu sa treaca neobservat. Cu tehnologia HD poti surprinde imagini de o calitate mai buna, cu pana la 5 ori mai detaliate decat standardul SD. Deasemeni, suprafata care va fi acoperita va fi mult mai mare.

Cum functioneaza DDNS?

Daca doriti sa accesati o camera CCTV sau un server de gazduire dar adresele IP atribuite lor nu sunt statice, atunci serviciul DDNS este solutia.

Majoritatea providerilor de internet nu oferta IP static, dar pentru accesarea echipamentelor de monitorizare video fara a inlocui de fiecare data adresa IP se va configura serviciul DDNS. Similar cu un server DNS, acesta creaza o baza de date care contine relatiile dintre domenii si adresele numerice, actualizarea facandu-se la intervale de timp prestabilite sau automat la schimbarea adresei IP. Datorita acestei facilitati, DVR-ul/NVR-ul sau camerele tale vor fi disponibile la domeniu cunoscut, indiferent de IP-ul acestuia.

Monitorizarea de la distanta

Ofera posibilitatea de a urmari locuita personala sau spatiul comercial de la distanta, prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop. Aceasta e o solutie optima, pentru a vedea transmisia sistemului video de supraveghere detinut intr-o anumita locatie cu ajutorul unei conexiuni la internet, 3G sau 4G.

Power over Ethernet PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.

Wide temperature

Domeniul larg de functionare, ii permite acestuia sa functioneze intr-un mediu cu temperaturi cuprinse intre -10C si +55C si cu umiditate de pana la 90%.

Mai multe informații
Greutate 1 kg
Cadre pe secunda 60 fps
Numar canale video 16
Porturi 1 X USB 3.0|2 x USB 2.0
Brand HIKVISION
Culoare Argintiu
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account