Termeni si Conditii

1. Informatii despre site


Site-ul web Ceriu.ro este administrat de S.C. Ceriu Online International SRL cu sediul social in Bucuresti, Aleea Teisani Nr. 27-33, Sector 1, Bucuresti
Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti : J40/4825/2018
CUI39155701
Capital Social :200 Roni
Cont Bancar: RO59INGB0000999907780122
ING BANK


    2. Elemente definitorii:

Urmatorii termeni se definesc astfel :
    • Bun : orice produs expus la vanzare in magazinul online www. Ceriu.ro
    • Comanda : document eletronic prin care cumpărătorul solicită achiziționarea unor bunuri expuse in magazinul online www.Ceriu.ro
    • Contract: comanda confirmata de catre vanzator. Confirmarea comenzii se va face in format electronic printr-un e-mail trimis de catre www.Ceriu.ro , la adresa de e-mail pe care clientul a inregistrat-o in momentul crearii contului de utlizator pe www.Ceriu.ro
    3. Acceptarea conditiilor
Logarea pe site-ul www.Ceriu.ro, reprezinta acceptul din partea utilizatorului a termenilor si conditiilor detaliate mai jos.
Utilizatorii site-ului www.Ceriu .ro, vor avea acces permanent la Termenii si Conditiile de utilizare.
Utilizatorii care nu sunt de accord cu Termenii si Conditiile sunt rugati sa nu utilizeze in continoare site-ul www.Ceriu.ro.
Ceriu.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, Termenii si Conditile de utilizare fara notificari prealabile.


    4. Plata produselor
Plata produselor comandate pe www.Ceriu.ro , se poate face prin ramburs direct la curier in momentul livrarii, prin Ordin de plata, si card bancar (online).
In cazul platii prin card bancar online, sumele vor fi blocate automat de catre procesatorul de plati agreat de Ceriu Online International si vor fi directionate catre contul bancar al Ceriu Online International in 48-72 de ore.
Livrarea produselor comandate pe www.Ceriu.ro, si platite prin Ordin de plata sau card bancar, se va face numai dupa ce sumele platite vor fi incasate efectiv in contul bancar al Ceriu Online International.


    5. Anularea comenzilor
In cazul in care o comanda nu poate fi onorata de catre www.Ceriu.ro, din cauza unor erori de listare a produselor, atat in ceea ce priveste preturile afisate pe site, cat si a informatiilor afisate cum ar fi caracteristicile sau pozele, www.Ceriu.ro isi rezerva dreptul a anula comanda fara o notificare prealabila.
In cazul comenzilor platite prin Ordin de plata sau card bancar (online) si anulate de catre www.Ceriu.ro, din cauzele mentionate mai sus, www.Ceriu .ro se obliga sa achite sumele platite clientilor in maximum 7 zile.


    6. Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se va face in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, exceptie facand produsele comandate in weekend sau in zilele nelucratoare (sarbatori legale).
Fiecare client care lanseaza o comanda pe www.Ceriu.ro, beneficiaza de optiunea deschiderii coletului la livrare. Va rugam si insistam sa deschideti fiecare colet primit in prezenta curierului la momentul livrarii.
In cazul in care produsul nu este conform cu ceea ce ati comandat, va rugam sa refuzati coletul in momentul livrarii. Orice alta reclamatie venita dupa livrare, nu va fi luata in considerare!
In cazul in care produsul comandat , prezinta zgarieturi, lovituri, sau alte defecte optice si nu numai, va rugam, sa refuzati coletul in momentul livrarii. Orice alta reclamatie ulterioara momentului livrarii nu va fi luata in considerare!


    7. Returnarea produselor


Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, completand cererea de retur afisata pe site.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Toate produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate: au ambalajul deteriorat sau incomplet, urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, rupturi, ciobiri, pete, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Daca produsele pe care vi le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnati produsele trebuie sa returnati si cadourile.
Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si doriti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.
Produsul returnat trebuie sa contina: ambalajul original, accesorii, manual.
Produsele de uz igienic si personal cum sunt: irigatoarele, electrostimulatoarele,aparatele de tuns, epilatoarele, placile de par si uscatoarele de par nu se returneaza daca acestea au fost folosite.Produsele electrocasnice cum sunt: masinile de facut paine, storcatoarele de fructe si legume, blendere, roboti de bucatarie, etc. care au fost folosite nu se returneaza.Produsele de imbracaminte care au fost purtate si prezinta pete sau rupturi.
Expediati produsele la adresa ALEEA TEISANI NR. 27-33 PARTER, SECTOR 1 , BUCURESTI, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile calendaristice de la data la care ne-ati comunicat retragerea.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Produsele nu se returneaza prin posta.
Sunteti responsabil de integritatea produsului pe tot parcursul manipularii, transportului pana la noi.